// Amsterdam, loft

In een prachtig appartement in Amsterdam was iets moois op komst. Het geluk kon niet op maar er was een klein logistiek probleem; een slaapkamer tekort.

Het realiseren van de extra kamer moest ervoor zorgen dat het loft-gevoel niet werd doorbroken. Daarom is er een ruimte ontworpen die in materialisering in sterk contrast staat met de omliggende ruimte. De keuze voor het materiaal maakt het een prettig object om naar te kijken en om aan te raken. Het uiteindelijke resultaat heeft ervoor gezorgd, door meerdere functies erin onder te brengen, dat de ruimte juist beter tot zijn recht is gekomen. Aan een zijde kan de wand geopend worden. Daardoor kan vanuit de nieuwe kamer ook van het prachtige uitzicht worden genoten en wordt de kamer onderdeel van de gehele ruimte.
Verberg info